Kuinka palauttaa poistetut sahkopostit Outlook-tililtasi?

Office 365 -kayttajana olet vahingossa poistanut tarkean Outlook-sahkopostin, eika yrityksellasi ole kadonnutta sahkopostin varmuuskopiota. Tama on yleisin skenaario Outlook-kayttajien keskuudessa, jotka eivat tieda kuinka palauttaa kadonneita sahkopostiviesteja.

Mutta ala huoli! Voit silti palauttaa kadonneet sahkopostisi tai tiedostosi tiettyjen vaiheiden avulla. Tassa artikkelissa naytamme, kuinka voit palauttaa pysyvasti kadonneet sahkopostit Outlook 2018:ssa, 2019:ssa, 2010:ssa ja aiemmissa versioissa.

Yksi yleisimmista tavoista, joita voit noudattaa, on soittaa jarjestelmanvalvojalle apua. Mutta enta jos han ei ole kaytettavissa? Parasta on soittaa Outlookin tukitiimille, jotka auttavat sinua reaaliajassa ja auttavat sinua ratkaisemaan ongelman Outlookin kayton aikana.

On olemassa erilaisia ​​tapauksia, joissa et ehka pysty palauttamaan kadonnutta tiedostoa Outlook-

• Palautettavat kohteet -kansio puhdistetaan.

• eDiscoveryn tai Enterprise-lisenssin kaytto ei onnistu; poistamisesta on kulunut yli 30 paivaa.

Valitettavasti Outlook ei salli sinun palauttaa poistettuja viesteja tietyissa tilanteissa. Tasta syysta on suositeltavaa pyytaa apua tiimilta Outlook-numerolla.

Katsokaamme kuinka palauttaa poistetut sahkopostit Outlookissa kaikissa versioissa –

Microsoft ei tarjoa varmuuskopiointiratkaisuja, mutta tarjoaa kaksi tapaa palauttaa poistetut sahkopostit. Palautettavat kohteet -kansio on seuraava vaihe henkiloille, jotka siivosivat poistetut kohteet -kansionsa hataisesti. Microsoft tarjoaa sinulle yhden lisapalautusvaihtoehdon naissa tilanteissa.

• Avaa Poistetut kohteet

• Taalta loydat linkin Palauta tasta kansiosta poistettu kohde. Napsauta sen yli.

• Jos sinulla on useita tiedostoja, valitse Palautettavat kohteet -kohdan lahella. Voit palauttaa tiettyja kohteita palauttaaksesi kadonneet tiedostot.

• Paina Palauta

• Kaikki kadonneet tiedostot palautetaan. On kuitenkin tarkeaa tarkistaa, palautetaanko kaikki kadonneet tiedostot takaisin alkuperaiseen paikkaansa.

Poistettujen sahkopostien palauttaminen arkistokansioiden avulla

Voit arkistoida vanhoja sahkoposteja automaattisen arkistoinnin avulla tulevia tarkoituksia varten. Office 365:n tyopoytaversiolla on kuitenkin paasy siihen.

Joissakin tapauksissa Outlookin yrityskayttajien oletusasetukset sisaltavat automaattisen arkistoinnin. Olet saattanut jaada huomaamatta, kun kaikki vanhat sahkopostisi siirrettiin Arkisto-kansioon, jos et tiennyt taman ominaisuuden kayttoonotosta. Katso, etta ne poistetaan taman seurauksena. Tata varten alla on vaiheet.

• Avaa Outlook

• Paina Arkistoi-painiketta

• Valitse, haluatko kaikkien sahkopostien siirtyvan takaisin alkuperaiseen kansioon tai niihin.

• Kun olet valinnut, paina Siirra kohteeseen > Saapuneet.

Voit nahda erilaisia ​​tapoja palauttaa kaikki kadonneet sahkopostisi Outlook Office 365:ssa. Jos jumiudut prosessin aikana, on parasta soittaa Outlook Suomi tukitiimille.

 

Liittyvat linkit

Kuinka korjata Outlook-virhe 0x800ccc1a Outlookissa 2007/2010/2013/2016?

Popular posts from this blog

Kuinka poistaa Outlook pikakuvakkeet kaytosta?

Kuinka ottaa Outlook pikakuvakkeet kayttoon?

Kuinka poistaa Outlook profiili kuva?