Kuinka lisata Outlook profiili kuva?

 

Oletko t lla hetkella etsimassa sosiaalisen median alustaa, joka pystyy tarjoamaan sinulle erilaisia ​​palveluja ja ominaisuuksia? Jos vastauksesi on kylla, tarkein asia, jonka voit tehda, on ladata ja asentaa Outlook haluamallesi laitteellesi heti, kun sinulla on aikaa.

Se on yksi suosituimmista ja luotettavimmista nykyisista sovelluksista, koska se tarjoaa asiakkailleen asianmukaiset palvelut. Tasta syysta sinun tulee muistaa tietaa mahdollisimman pian Outlook tukitiimin avulla, kuinka sen lukuisat ominaisuudet toimivat.

Yksi tarkeimmista syista, miksi sinun kannattaa valita tama sosiaalinen verkostoituminen muiden vaihtoehtojen sijaan, on se, etta silla on kateva ja moderni kayttöliittyma. Se tarkoittaa, etta voit muuttaa palveluita mieltymystesi, tarpeidesi ja budjettirajoitusten mukaan. Naiden seikkojen lisaksi voit myös raatalöida työkalut tarpeidesi mukaan.

Kaytkö lapi haastavaa ajanjaksoa yrittaessasi ymmartaa, kuinka voit ladata ja asentaa tehokkaan ohjelmiston, kuten Outlook, valitsemasi teknisen gadgetin avulla? Jos vastauksesi on kylla, yksi parhaista asioista, joita voit tehda, on ottaa yhteytta Outlook tekniseen tukitiimiin ja pyytaa heita tarjoamaan vinkkeja.

Se on joukko lahjakkaita ja omistautuneita ammattilaisia, joten voit luottaa heihin ilman sen kummempaa harkintaa. Taman lisaksi on muutamia ohjeita, jotka sinun tulee pitaa mielessa, jos haluat lisata kuvan profiiliisi. Anna meidan nyt tarkastella niita yksityiskohtaisesti ymmartaaksemme paremmin:

1. Ensimmainen asia, joka sinun on tehtava, on ladata ja avata Outlook sosiaalisen median alusta haluamallasi laitteella

2. Kun löydat itsesi kotisivulta, valitse profiilikuvasi ja napauta sitten Muokkaa

3. Napauta Vaihda kuva -ruutua, joka tarjotaan sinulle seuraavassa vaihtoehtoluettelossa

4. Valitse kuva, jota haluat kayttaa laitteesi galleriasta

5. Muuta kuvan kokoa ja napauta sitten Tallenna

Voit soittaa Outlook tukinumeroon Suomi, jos et suorita mitaan ylla olevista vaiheista.

 

Liittyvat linkit

Popular posts from this blog

Kuinka poistaa Outlook pikakuvakkeet kaytosta?

Kuinka ottaa Outlook pikakuvakkeet kayttoon?

Kuinka poistaa Outlook profiili kuva?