Kuinka poistaa Outlook pikakuvakkeet kaytosta?


Jos haluat olla osa maailmaa, jossa jokainen ihminen on erittain pakkomielle teknologiaan ja Internetiin, sinun on investoitava asianmukaisiin ohjelmistoihin. Nykyaan on saatavilla monenlaisia ​​sovelluksia, joiden avulla voit huolehtia virallisista ja yksityisista tarpeistasi, mutta Outlook on sopivin.

Vaikka se on eraanlainen sosiaalisen verkostoitumisen alusta, voit kayttaa sita myos sahkopostiosoitteiden luomiseen, brandisi mainostamiseen, asiakkaisiin ottamiseen, tapaamisten jarjestamiseen, tapahtumien kalenteriin jne. Se on ihanteellinen sovellus sinulle, jos etsit monikayttoinen ohjelmisto.

Taman vuoksi sinun tulee yrittaa parhaasi saadaksesi lisatietoja sen lukuisten palveluiden toiminnasta Outlook tukitiimin ohjauksessa heti, kun sinulla on aikaa. Yksi tarkeimmista syista, miksi sinun pitaisi valita tama sosiaalisen median alusta, on se, etta se tarjoaa kayttajilleen huippuluokan turvallisuuden ja suojan, mika tekee sinun turvaamisestasi katevasti.

Onko tama ensimmaisia kertoja, kun yritat ladata ja maarittaa monimutkaisen sosiaalisen verkostoitumisen sovelluksen, kuten Outlook, tietokoneellasi, kannettavalla tietokoneellasi tai alypuhelimella? Jos vastauksesi on kylla, et ehka ole varma mita tehda tai mista aloittaa.

Tarkoittaako tama kuitenkin sita, etta sinun on luovuttava tarpeistasi? Ei. Tama johtuu siita, etta Outlook tekninen tukitiimi voi ratkaista ongelmasi muutamassa minuutissa. Sinun tarvitsee vain ottaa heihin yhteytta puheluiden, tekstiviestien, sahkopostien tai live chatin kautta, ja he antavat sinulle lukuisia vinkkeja.

Sen lisaksi voit noudattaa muutamia ohjeita, jos haluat poistaa Outlook pikakuvakkeet kaytosta. Tarkastellaanpa niita nyt yksityiskohtaisesti:

  1. Ensimmainen asia, joka sinun on tehtava, on ladata profiilisi ja kirjautua sisaan Outlook ohjelmisto sovelluksessa
  2. Kun loydat itsesi paaikkunasta, siirry kohtaamasi Asetukset valikkoon
  3. Edessasi avautuu uusi sivu, napauta esteettomyysruutua Yleiset kategorian alla
  4. Loydat seuraavasta ikkunasta ruudun nimelta Pikakuvakkeet, avaa se
  5. Poista pikakuvake, jota et enaa tarvitse, ja tallenna muutokset ennen kuin poistut sivulta

Soita Outlook Suomi tukinumeroon saadaksesi lisatietoja tasta sovelluksesta.

 

Liittyvat linkit

Kuinka ottaa Outlook pikakuvakkeet kayttoon?


Popular posts from this blog

Kuinka korjata Outlook-virhe 0x800ccc1a Outlook 2007/2010/2013/2016?

Kuinka ottaa Outlook pikakuvakkeet kayttoon?