Kuinka poistaa Outlook profiili kuva?

 

Kuten ehka jo tiedat, me kaikki olemme osa planeettaa, jossa jokainen on erittain panostettu teknologiaan ja Internet. Nama kaksi elementtia helpottavat elamaasi ja lisaavat kayttomukavuuttasi huomattavasti tarjoamalla sinulle monenlaisia ​​palveluita. Et kuitenkaan voi saavuttaa kaikkein osuvimpia tuloksia, jos sinulla ei ole sopivia sovelluksia tai verkkosivustoja.

Yksi ohjelmista, jotka sinun tulee ladata valittomasti, jos haluat parantaa elamasi laatua, on Outlook. Se on sosiaalisen median alusta, jota voit hyodyntaa myos toimiston tarpeiden hoitamiseen ilman lisahaasteita. Tasta syysta sinun tulee muistaa tietaa siita lisaa Outlook tukitiimin avulla heti, kun sinulla on aikaa.

Yksi parhaista osista taman sovelluksen valinnassa on, etta siina on kateva kayttoliittyma, jossa voit navigoida ja muokata sita mieltymystesi ja tyotarpeidesi mukaan.

Onko tama ensimmaisia kertoja, kun yritat ladata ja maarittaa monikayttoisen sosiaalisen verkostoitumisen sivuston, kuten Outlook, tietokoneellasi, kannettavalla tietokoneellasi tai alypuhelimella? Jos vastauksesi on kylla, et ehka ole varma mita tehda tai mista aloittaa.

Tarkoittaako tama kuitenkin sita, etta sinun on luovuttava tarpeistasi? Ei. Tama johtuu siita, etta Outlook tekninen tukitiimi voi opastaa sinua ongelmistasi riippuen milloin haluat. Voit soittaa heille, lahettaa tekstiviestin, lahettaa sahkopostia tai keskustella live chatissa mahdollisimman pian.

Muutakin vaihetta voit noudattaa, jos haluat poistaa Outlook profiili kuvasi. Tarkastellaanpa niita nyt yksityiskohtaisesti:

  1. Ensimmainen asia, joka sinun on tehtava, on avata Outlook ohjelmisto sovellus alypuhelimellasi tai kannettavalla tietokoneellasi
  2. Kun loydat itsesi paaikkunasta, siirry heti Profiili kuvien hallinta -sivulle
  3. Sinulle tarjotaan uusi luettelo vaihtoehdoista. Napauta talla hetkella kaytossa olevaa profiili kuvaa
  4. Poista valokuvasi profiilista valitsemalla X ruutu
  5. Tallenna muutokset ja poistu ikkunasta

Soita Outlook Suomi tukinumeroon, jos haluat saada lisaa vinkkeja ja ratkaisuja.

 

Liittyvat linkit

Kuinka lisata Outlook profiili kuva?

Popular posts from this blog

Kuinka poistaa Outlook pikakuvakkeet kaytosta?

Kuinka ottaa Outlook pikakuvakkeet kayttoon?